Κάτι ψήνεται στον Ολυμπιακό

10:49 20/6/2013 - Πηγή: TNSite
Πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας των διαρκείας από τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τη διοίκηση της ΠΑΕ να αναζητεί μία «δυνατή» μεταγραφή. Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γιάννης Βρέντζος, αναχώρησε χθες για το εξωτερικό με ειδική αποστολή, δίχως να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του ή η υπόθεση που θα τον απασχολήσει. Φήμες κάνουν λόγο για ταξίδι στη Γαλλία, μία αγορά που κοιτάζει με
ενδιαφέρον η ομάδα του Πειραιά, ειδικά μετά την ανάληψη καθηκόντων από τους Πιέρ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γιοάν Μολό αποτελεί δεδομένα έναν παίκτη που αρέσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο-και παρότι η διοίκηση της Νανσί ξεκαθάρισε πως ο παίκτης παραχωρείται με το κατάλληλο αντίτιμο-δεν πρόκειται για απλή περίπτωση. Ειδικά από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε και η Φούλαμ είναι στο κόλπο για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ.

Από τη Γαλλία υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φλοράν Μαλουντά, ενώ ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ δεν φαίνεται πως απασχολεί, αφού όχι μία αλλά δύο φορές έχει διαψευστεί από τους Πειραιώτες η σχετική φημολογία.

Ελπίζουν ακόμη, αλλά…

Την απάντηση του Ζοάν Βερδού περιμένουν σήμερα ή αύριο στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μέσος φέρεται να απάντησε αρνητικά στη Σαουθάμπτον, ενώ παρότι η πρόταση των Πειραιωτών είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του, φαίνεται πως κάτι άλλο… περιμένει. Φήμες από την Ισπανία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης (που συμμετέχει στο Champions League) και τη Βιγιαρεάλ (που εξασφάλισε την άνοδο στην Primera Division). Οι «ερυθρόλευκοι» όσο δεν ακούνε «no» από τον 30χρονο άσο δεν κλείνουν την υπόθεση, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Τίποτα ακόμη για Σιόβα

Έτοιμη να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα από τον Ολυμπιακό είναι η Σταντάρ Λιέγης. Ο βελγικός σύλλογος μετά την αποχώρηση του Κανού (που είχε βρεθεί μία ανάσα από το λιμάνι παλαιότερα) έχει στραφεί στον διεθνή αμυντικό/μέσο. Πάντως μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν στα χέρια τους κάποια επίσημη πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα