«Καθοριστικής σημασίας το αποτέλεσμα της νεκροψίας»

09:01 16/8/2013 - Πηγή: TNSite
Φως αναμένεται να ρίξει στο θάνατο του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε έξω από το τρόλεϊ, μετά από έλεγχο εισιτηρίων το βράδυ της Τρίτης, η νεκροψία.

Η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νέου, Αρετή Παπαναγιώτου, δήλωσε στο Mega πως τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη διερεύνηση των αιτιών. «Θέλουμε να απαντηθούν τα ερωτήματα, να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα και να αποδοθεί η δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων.

Η δικηγόρος

έκανε έκκληση σε όποιον ήταν αυτόπτης μάρτυρας να καταθέσει ότι είδε και ανέφερε ότι μέχρι να γίνει η νεκροψία όλα αποτελούν αυθαίρετα συμπεράσματα.

«Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πραγματικά έγινε. Η εικόνα που έχουμε διαμορφώσει είναι ότι υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μέσα στο τρόλεϊ. Περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη. Μέχρι τότε, όλα είναι εικασίες και αυθαίρετα συμπεράσματα. Σίγουρα ο πατέρας του παιδιού θα ήθελε πολύ η αλήθεια να είναι ότι ο γιος του δεν άνοιξε μόνος του την πόρτα», πρόσθεσε η κ. Παπαναγιώτου.

«Η απώλεια είναι τεράστια. Ζητούμε κατανόηση, σεβασμό και να βρεθούν οι πραγματικές αιτίες και οι συνθήκες θανάτου» είπε η δικηγόρος.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα