Καστοριά: Στο επίκεντρο το Tμήμα Αρχιτεκτονικής

07:28 2/6/2013 - Πηγή: TNSite

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους Πρόεδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα ζητήσουν οι φορείς της Καστοριάς για το θέμα του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,το οποίο μετονομάζεται σε τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και η έδρα του μεταφέρεται από την Καστοριά

στην Κοζάνη.

Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη των φορέων που συγκάλεσε σήμερα στο γραφείο της η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου. Όπως είπε η Βουλευτής, στη συνάντηση οι φορείς θα εκθέσουν «την αδικία και την εγκληματική αυτή απόφαση για την Καστοριά».

Τόνισε παράλληλα ότι στην Καστοριά υπάρχουν έτοιμες υποδομές,για τις οποίες δαπανήθηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην Κοζάνη, όπου και μεταφέρεται το Τμήμα, δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή των κτιριακών υποδομών.

Επίσης, αύριο θα υπάρξει για το θέμα συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής Δυτικής Μακεδονίας, με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Καστοριάς, για να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα