Καρδιοχτύπησε η Ελένη Χατζίδου εν ώρα εργασίας

21:56 23/12/2013 - Πηγή: TNSite

Καρδιοχτύπησε η Ελένη Χατζίδου εν ώρα εργασίας. Η νεαρή τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν στην πίστα στο Posidonio δεν αισθάνθηκε καλά, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη από τους θαμώνες και να πάει στο καμαρίνι της προκειμένου να συνέλθει.

Οι συνεργάτες της κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έγιναν επιτόπου ήταν καθησυχαστικά και δεν χρειάστηκε -ευτυχώς- να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο η Ελένη επέλεξε να μην εμφανιστεί ξανά την ίδια βραδιά, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να...

αναλαμβάνει να κρατήσει τελικά όλο το πρόγραμμα πάνω του.

«Με έπιασε δύσπνοια, αισθανόμουν σαν να μου τελείωνε το οξυγόνο. Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο και έφυγα για το καμαρίνι μου» είπε στην «Espresso» η τραγουδίστρια και πρώην χορεύτρια του «Dancing with the stars 4», η οποία διέψευσε παράλληλα τις φήμες που την ήθελαν να είχε λιποθυμήσει ενώ βρισκόταν στην πίστα, και συνέχισε:

«Ηρθε το ασθενοφόρο, αλλά εντάξει, όλα καλά. Κάποιοι είπαν ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν κρίση πανικού, άλλοι μίλησαν για υπερκόπωση, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη πάντως, γιατί οι εξετάσεις μου ήταν καλές».

Οπως μας ενημέρωσαν και συνεργάτες της sexy τραγουδίστριας, πριν από την εμφάνισή της δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, βγήκε κανονικά να τραγουδήσει, χωρίς τίποτα να προμηνύει τη συνέχεια.

Πάντως, αφού εξετάστηκε από το προσωπικό του ασθενοφόρου, η Ελένη δεν θέλησε να το ρισκάρει και να βγει ξανά στην πίστα, όμως είναι πανέτοιμη για την επόμενη εμφάνισή της, αφού η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα