Καναδάς: 17χρονη καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία. Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του φίλου της

02:15 15/1/2014 - Πηγή: TNSite

Σύμφωνα με το καναδικό δίκτυο CBC, η έφηβη που ζει στην πόλη Victoria στο Δυτικό Καναδά, έκλεψε τις φωτογραφίες από τον νεαρό λίγο καιρό αφού άρχισαν να βγαίνουν. Συγκεκριμένα ένα χρόνο πριν, όταν η κοπέλα ήταν 16 ετών.

Σε κρίση θυμού και ζήλιας έστειλε τις φωτογραφίες σε έναν φίλο της και δημοσίευσε μια στην σελίδα του ανήξερης κοπέλας στο Facebook, νομίζοντας ότι έτσι θα την κρατήσει μακριά από το αγόρι της.

Όμως για την πράξη της συνελήφθη και καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, καθώς και για εκβιασμό. Η τελευταία κατηγορία προέκυψε από τα γραπτά μηνύματα που έστειλε η νεαρή στο θύμα απειλώντας να την χτυπήσει, εάν ξανά πήγαινε ποτέ στο σχολείο της στην περιοχή της Victoria.

Είναι η πρώτη φορά στην καναδική ιστορία που έφηβος καταδικάζεται για διακίνηση γυμνών φωτογραφιών μεταξύ εφήβων.

"Έχει μετανιώσει... Ούτε εκείνη αλλά και κανένας από τους νεαρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση δεν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο στον οποίο εξέθεσαν τους εαυτούς τους" υποστήριξε στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης, Christopher Mackie.

Κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν κατονομάστηκε λόγω του ότι είναι ανήλικοι.

Ο Mackie δήλωσε ότι σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης υποστηρίζοντας α ότι είναι αντισυνταγματικό να κατηγορούν έναν ανήλικο για παιδική πορνογραφία.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου "Chandra Fisher" υποστήριξε ότι η απόφαση πρέπει να λειτουργήσει ως προειδοποίηση προς τους εφήβους να σκέφτονται προσεκτικά πριν στείλουν σε άλλους μηνύματα ή εικόνες τους.

(Με πληροφορίες από www.nydailynews.com

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα