Και Λούκοβιτς και Τζαβέλλας

10:06 2/9/2013 - Πηγή: TNSite
Κινήσεις τύπου. Στοχ ανεβάζουν τον ΠΑΟΚ επίπεδο, όπως αποδείχτηκε περίτρανα και στη χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου με 4-1. Γι’ αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στον Ζήση Βρύζα να προχωρήσει στις εκκρεμείς μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, που θα καταστήσουν την ομάδα ακόμη πιο ισχυρή.

Ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς είναι μία ανάσα από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς είναι δεδομένη, αλλά αυτό που μέχρι αργά χθες βράδυ εκκρεμούσε ήταν οι όροι της αποδέσμευσής του, καθώς η Ζενίτ δεν συναινούσε

να του δώσει αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Σέρβο αμυντικό. Πάντως όλες οι πλευρές θέλουν να γίνει το deal, όλα δείχνουν πως θα βρεθεί λύση και ο 31χρονος άσος θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει.

Πιο… σίγουρη είναι η απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Προ ημερών η μεταγραφή έδειξε να ναυαγεί οριστικά, με τον παίκτη να δηλώνει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι παρότι είχε περάσει από ιατρικά τεστ, το συμβόλαιο που κλήθηκε να υπογράψει ήταν χαμηλότερο εκείνου που είχε αρχικά συμφωνηθεί. Τελικώς υπήρξε επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών, ο ΠΑΟΚ επανήλθε με νέα πρόταση και ο 26χρονος αριστερός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, αναμένεται στη συμπρωτεύουσα για τις υπογραφές (πιθανότατα τριετές συμβόλαιο).

Στο μεταξύ, επισφαλής είναι η θέση του Νίκου Σπυρόπουλου στον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ενθουσιασμός για Στοχ

Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε όμορφο θέαμα και επανήλθε στις νίκες χθες απέναντι στον Πανιώνιο (4-1). Ο Μίροσλαβ Στοχ έκλεψε τις εντυπώσεις με δύο γκολ και μία ασίστ αποδεικνύοντας πως αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η επόμενη υποχρέωση του ΠΑΟΚ είναι στη Βέροια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στη διάρκεια της οποίας το στρατόπεδο της ομάδας θα… αδειάσει, καθώς υπάρχουν πολλοί διεθνείς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα