Καγιά: Εργασιοθεραπεία μετά το διαζύγιο

21:57 10/10/2013 - Πηγή: TNSite

Χώρισε και το 'ριξε στην... εργασιοθεραπεία. Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους, όμως το τοπ μόντελ προτιμάει να περνάει τον χρόνο του δουλεύοντας προκειμένου να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το γεγονός ότι τελείωσε η κοινή του ζωή με τον επιχειρηματία.

Ετσι το περασμένο Σάββατο η Βίκυ οργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει μαζί με τους σπουδαστές του workshop μόδας που διατηρεί την αποφοίτησή τους. Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα των Deux Hommes,

το μοντέλο μίλησε για το όνειρο που πραγματοποιήθηκε, τη σχολή της, ενώ ευχαρίστησε τον άνθρωπο που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζει σε όλες τις επιλογές της, τη μητέρα της Αλεξάνδρα.

Οσοι βρέθηκαν στο πάρτι θαύμασαν δημιουργίες των μαθητών που παρέλαβαν τα διπλώματά τους από τα χέρια της Βίκυς, ενώ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα τραγούδια μιας από τις πιο εκκεντρικές μπάντες, τους Wedding Singers. Καλεσμένοι βέβαια ήταν πολλοί φίλοι της Βίκυς από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα