«Καυτό» καλοκαίρι με μεγάλες εκπτώσεις

18:49 18/7/2013 - Πηγή: TNSite
Το θερμόμετρο των εκπτώσεων έχει ήδη ανέβει στο εμπορικό κέντρο Avenue, με σημαντικές μειώσεις τιμών σε όλα τα αγαπημένα brands, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων.

Οι πολύ καλές τιμές σε συνδυασμό με το δωρεάν parking για όλες τις ώρες και την εύκολη προσβασιμότητα, έχουν μετατρέψει το Avenue σε hot spot του φετινού καλοκαιριού με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ήδη από την πρώτη μέρα των εκπτώσεων.

Πέρα από τις προσιτές επιλογές που προσφέρουν τα καταστήματα του Avenue στους καταναλωτές, το Φεστιβάλ Βιβλίου και οι παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται αυτές τις μέρες έχει γίνει πόλος έλξης.

Για να ευχαριστήσει τους πελάτες του, το Εμπορικό Κέντρο Avenue, με αγορές μόνο 50 ευρώ από τα καταστήματα του Avenue, προσκομίζοντας τις αποδείξεις τους στην υποδοχή του Εμπορικού, όλοι μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα γίνει στις 5/8/13 στο Avenue, για να κερδίσουν το βιβλίο που θα τους συντροφέψει στις διακοπές τους και όχι μόνο…

Για να μη μείνουν παραπονεμένοι οι μικροί μας φίλοι, μπορεί να κερδίσουν free passes στο VOLTA Fun Town, το ιδανικό μέρος για ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Μια ώρα Avenue την ακρίβεια κάνει πέρα! Avenue Η πιο ωραία ώρα της ημέρας.

Φιλικά, εύκολα και γρήγορα!

Εμπορικό Κέντρο Avenue. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.

Τηλ. 210 6100901

www.avenuemall.gr

http://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα