Καφετέρια-λέσχη στο Ηράκλειο

14:39 19/8/2013 - Πηγή: TNSite
Σε χαρτοπαικτική λέσχη μετέτρεψαν καφετέρια στο κέντρο του Ηρακλείου. Ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν δέκα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια ενώ κατασχέθηκαν και 700 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο.

Η αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιχνιδιών, συνέλαβε έναν 25χρονο

ως προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, να έχει διοργανώσει και να επιτρέπει στους υπόλοιπους δράστες να παίζουν με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Μία τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δύο φύλλα.
Το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού και 252 μάρκες διαφόρων χρωματισμών (κάθε χρώμα αντιστοιχούσε, σε διαφορετικό χρηματικό ποσό). Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και συνελήφθησαν ο 25χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, τέσσερεις Έλληνες πελάτες του μαγαζιού από 18 έως 29 ετών, τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας από 20 έως 44 ετών, πελάτες του καταστήματος, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια και μία 20χρονη για στέρηση βιβλιαρίου υγείας, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: prismanews.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα