«Ήταν ένα όνειρο…»

14:29 15/6/2013 - Πηγή: TNSite
Πλήρης… επιτυχιών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Κώστας Τσαρτσαρής. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά ο ίδιος δείχνει κατασταλαγμένος.

«Δυο μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου. Σίγουρα ήταν και η ένταση του τελευταίου αγώνα, αλλά σκέφτηκα πόσα πρόσωπα έχω γνωρίζει από την ώρα που πάτησα το πόδι μου εδώ. Τι έχουμε ζήσει. Πιο πολύ τις χαρές οι οποίες ήταν περισσότερες σε όλη αυτή τη δεκαετία από τις λύπες, που κι αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα, μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι.

Μπορώ να γράψω έναν τόμο ολόκληρο από αυτά που θυμάμαι», ανέφερε στην «Πράσινη» ο Τσαρτσαρής.

Μιλώντας για τις καλές και τις κακές στιγμές, είπε: «Ξεκινώντας από την πιο δύσκολη, είναι αυτές μετά από ήττες ή απώλειες τίτλων. Υπήρχαν και προσωπικές απογοητεύσεις, όπως τραυματισμοί, αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου. Αυτές είναι οι δύσκολες και προσπαθείς να τις υπερπηδήσεις, αλλά είναι όλα αμελητέα όταν σκέφτεσαι τις τόσες πολλές χαρές».

Σε κάθε περίπτωση, νιώθει γεμάτος. «Ένα όνειρο, που μια μέρα χτύπησε το ξυπνητήρι ξαφνικά και τέλειωσε. Ήταν ένα όνειρο πραγματικά. Που να φανταστεί ένα παιδί από τη Βέροια που έπαιζε στην αλάνα, ότι θα φτάσει εδώ. Θαύμαζα τον Αλβέρτη, είχα τα αυτόγραφα από τους παίκτες της ομάδα του 1996, και φτάσαμε να συζητάμε όλα αυτά τώρα», τόνισε.

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα