Ηράκλειο: Κάλεσμα του πρωθυπουργού για επενδύσεις στην Κρήτη

02:36 17/5/2013 - Πηγή: TNSite
Κάλεσμα στους επιχειρηματίες της Κίνας να επενδύσουν και στην Κρήτη, ιδιαίτερα στα λιμάνια και στα αεροδρόμια, έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κινέζικη Ακαδημία Επιστημών. Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στο Καστέλι καλώντας τους Κινέζους να φτιάξουν ένα αεροπορικό κόμβο, μια βάση στην Κρήτη, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο

κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο στον τομέα των υποδομών, τον τουρισμό, την αξιοποίηση των αρχαιολογικών και ιστορικών μνημείων, αλλά και την επιστήμη και τη γνώση, καθώς η χώρα μας διαθέτει υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό με σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Δύσης.

«Σε δύσκολες εποχές η COSCO έκανε μία σημαντική επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά, τώρα μπορεί να αξιοποιήσει τη θέση της χώρας και να επενδύσει στα λιμάνια της Κρήτης, όπως και στο αεροδρόμιο της Αθήνας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

«Η Κίνα είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και επενδύει παντού και η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση της και χρειάζεται επενδύσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα