Η «τιτανομαχία» Μπάγερν-Μπαρτσελόνα στη Nova

15:29 22/4/2013 - Πηγή: TNSite
Ο δρόμος για τον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στο «Wembley» του Λονδίνου το Σάββατο 25η Μαΐου, απέχει… 180 λεπτά και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, την Τρίτη 23 Απριλίου στις 21:45 από τα Novasports 1 & Novasports
1 HD, τον πρώτο αγώνα Μπάγερν – Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Οι Βαυαροί υποδέχονται στο «Αλιάνζ Αρίνα» τους Καταλανούς σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και να καθηλώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης διεξάγεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 22:30 από το Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μπάγερν - Μπαρτσελόνα την Τρίτη 23 Απριλίου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα τα στιγμιότυπα, αλλά και το ρεπορτάζ από το Μόναχο στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports 1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τον αγώνα από την πιο έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Το Champions League στο novasports.gr

Επίσης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από το ματς Μπάγερν - Μπαρτσελόνα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα