Η Θεοπούλα επιστρέφει στην τηλεόραση

20:57 27/11/2013 - Πηγή: TNSite

Η Θεοπούλα, η σούπερ γιαγιά του «Παρά πέντε», δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον Λάκη Λαζόπουλο για την κωμική σειρά «Διά ταύτα», ενώ κι ένας παλιός της γνώριμος -στον οποίο έχει αδυναμία- της τηλεφώνησε και της ζήτησε να είναι guest και στη δική του τηλεοπτική δουλειά. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη του σίριαλ που έκανε γνωστή την Εφη Παπαθεοδώρου, Αντώνη Αγγελόπουλο, που επικοινώνησε μαζί της για να της προτείνει να κάνει ένα πέρασμα από το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της επιτυχημένης

παραγωγής του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου από τη θεατρική παράσταση “Ο βιοπαλαιστής στη στέγη”, αλλά με είχε προλάβει ο Σταμάτης Φασουλής με την επιθεώρηση “Το τρέντυ θα σφυρίξει τρεις φορές” κι έτσι αρνήθηκα. Με το που άκουσα τον Λάκη στο τηλέφωνο να μου λέει “σου έχω ρόλο για το “Διά ταύτα””, του είπα ότι του το χρωστούσα.

Ετσι θα υποδυθώ την Πάολα, μια γιαγιά που μαζί με τη φίλη της την Αγκάθα -θα την ενσαρκώσει η ηθοποιός Βίλμα Τσακίρη- και με τη βοήθεια μιας ομάδας πιτσιρικάδων κλέβουν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και τα χαρίζουν στους φτωχούς. Μέχρι τη στιγμή που τους τσακώνει ο αστυνόμος Φευγουλέας. Κάναμε τα γυρίσματα πριν από λίγες ημέρες, δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε από τα γέλια με τον Λάκη και τον Κώστα Κόκλα».

Και με τη «Μουρμούρα» τι γίνεται; Η Εφη Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει: «Στο τέλος της εβδομάδας θα γυριστεί το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Θα παίξω τη γιαγιά του Χάρη (Πάνος Βλάχος) που τον επισκέπτεται στο σπίτι του για να δει τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), τη μέλλουσα νύφη. Είμαι μια κομψή γιαγιά από την Κοζάνη, με γούνες και καπέλο, αλλά λίγο κουφή.

Σύμφωνα με το σενάριο, με το που τη γνωρίζω, τη βρίσκω πολύ ψηλή για τον Χάρη. “Μα... 1,82;” Και αμέσως το λέω στον εγγονό μου. Με το ύψος η Ελενίτσα, η γιαγιά του Χάρη, έχει ένα θέμα, όπως και η Θεοπούλα με την “κοντή”. Πάντως τα δύο νέα παιδιά που υποδύονται τον Χάρη και τη Βάσω είναι πανέμορφα και ταλαντούχα. Με έχουν ενθουσιάσει».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα