Η Παπαδημητρίου για το φιλί στο στόμα με την Καλογρίδη!

17:49 16/10/2013 - Πηγή: TNSite

Αποκαλυπτική ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Hangover», στην οποία πρωταγωνιστεί. Τι μας αποκάλυψε η ηθοποιός; Ότι θα τη δούμε και σε άλλη θεατρική παράσταση σε ρόλο guest.

Η Ντορέττα θα εμφανίζεται σε video που θα προβάλλεται στο τέλος της παράστασης «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», των Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά η εμφάνισή της θα είναι άκρως ανατρεπτική.

Και αυτό γιατί θα υποδύεται την σύντροφο της Νατάσας Καλογρίδη, που στο έργο είναι ομοφυλόφιλη και οι δύο γυναίκες ανταλλάσουν φιλί στο στόμα.

«Κάνω ένα guest που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αστείο… δε θέλω να πηγαίνει το μυαλό σας σε περίεργα πράγματα. Υπάρχει ένα φιλί, του οποίου ο χαρακτήρας είναι καθαρά αστείος και δεν έχει τίποτα το πονηρό», είπε.

Μίλησε μάλιστα και για το Dancing και την Δούκισσα Νομικού που θα παρουσιάζει το show.

«Εγώ νομίζω ότι η Δούκισσα θα είναι πάρα πολύ καλή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο σταθμός την επέλεξε για να κάνει κάτι τέτοιο και επειδή έχουμε κάνει κάποιες πρόβες πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή και δίνει κάτι άλλο στο show, διότι είναι ένας άλλος άνθρωπος, πολύ διαφορετικός», είπε.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα