Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτει γιατί φοβάται το γάμο [εικόνες]

11:43 23/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η Νάντια Μπουλέ συμμετέχει ακόμη μία φορά σε ένα ιδιαίτερο μιούζικαλ! Θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Fraulein Kost από τις 4 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Λίγο πριν γίνει το κορίτσι του "Cabaret" φορώντας ζαρτιέρες και μεταξωτή ρόμπα, ποζάρει για το περιοδικό people στον Ιππικό Όμιλο και μιλώντας στον καλό της φίλο Άκη Καβατζίκη κάνει αυτοκριτική για τις σχέσεις της και αποκαλύπτει γιατί φοβάται το γάμο!

Οι φίλοι της Νάντιας Μπουλέ υποστηρίζουν ότι λειτουργεί με τη λογική,

αλλά, όταν ερωτεύεται, υπερισχύει το συναίσθημα. "Δεν το λέω για καλό, θα ήθελα να μη συμβαίνει, για να πω την αλήθεια. Από την άλλη, μια ζωή έχουμε και τα συναισθήματα είναι ωραίο να τα ζούμε στο μάξιμουμ. Εγώ τσουρουφλίστηκα από το σκληρό λόγο κάποιων ανθρώπων, οπότε όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται πταίσματα. Στην αρχή ήμουν ευαίσθητη, αλλά απέκτησα αντοχές. Σφίγγω το στομάχι και κρατάω την ψυχραιμία μου".

Το ξέρει καλά ότι κάποιοι τη θεωρούν ψυχρή, παγωμένη, μαγκωμένη. "Το έλεγαν για την περίοδο που "έβγαιναν" μπροστά τα προσωπικά μου και όλο αυτό με έκανε εσωστρεφή και αμυντική. Δεν τσακώνομαι. Δεν θέλω διενέξεις. Όταν έβλεπα ότι όλα κουκουλώνονταν από τα προσωπικά μου –παρόλο που έκανα προσπάθεια–, μου προέκυπτε η άμυνα και η παγωμάρα. Κι όμως, στο Mad ή στο Alter έλεγαν ότι είμαι cool και άνετη. Και μετά όλο αυτό τούμπαρε" αποκαλύπτει στο People.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα