Η μικρότερη φωτογραφική με το μεγαλύτερο ζουμ

22:42 8/5/2013 - Πηγή: TNSite

H Sony παρουσίασε τη μικρότερη και ελαφρύτερη κόμπακτ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με οπτικό ζουμ 30x.

Η Cyber-shot HX50V ενσωματώνει αισθητήρα 20,4 Megapixels και ένα εξελιγμένο σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας, άκρως απαραίτητο και πολύ βοηθητικό όταν ζουμάρουμε στα όρια. Σύμφωνα με τη Sony, ακόμα και στο μέγιστο ζουμ, η HX50 παρέχει σταθεροποίηση εικόνας

δυο φορές πιο αποτελεσματική από τη Cyber-shot HX200V.

Χάρη στον αισθητήρα Exmor R CMOS με 20,4 Megapixels και τον επεξεργαστή BIONZ, η HX50V υπόσχεται υψηλή ανάλυση και ποιοτικές εικόνες με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με διπλάσια ταχύτητα από την Cyber-shot HX200V3 σε πλήρες ζουμ, η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας συλλαμβάνει ακόμα και τις πιο γρήγορες στιγμές . Επιπλέον, το ενσωματωμένο Wi-Fi επιτρέπει το μοίρασμα του φωτογραφιών και βίντεο γρήγορα και εύκολα.

Η Cyber-shot HX50V διαθέτει επίσης την τεχνολογία Multi Interface Shoe, για τη σύνδεση ενός συμβατού ηλεκτρονικού σκόπευτρου, φλας ή μικρόφωνου, για καλύτερη ποιότητα ήχου στα βίντεο –ο ιδανικός συνδυασμός με τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότητας Full HD βίντεο στα 50p.

Επίσης, η μπαταρία X-type – αν και μικρότερη από ότι στα προηγούμενα μοντέλα - αποδίδει 400 φωτογραφίες με μία φόρτιση. Η HX50V διαθέτει GPS με λειτουργία GPS Log Recording, για την αυτόματη ενημέρωση της τοποθεσίας όπου τραβήχτηκε κάθε φωτογραφία ή βίντεο.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα