Η μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης που έγινε ποτέ

18:08 6/12/2013 - Πηγή: TNSite
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, υλοποιεί διαχρονικά ολοκληρωμένα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας.

Τα προγράμματα αυτά σχεδιάζονται προκειμένου να βοηθήσουν και να ενισχύσουν οικονομικά όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη και το χρειάζονται.

Σε αυτό το πνεύμα, η εταιρεία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες Εταιρικής Υπευθυνότητας με τον τίτλο «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».

Με

σύμμαχο την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε», η ΑΒ Βασιλόπουλος κάλεσε όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης. Προμηθευτές, συνεργάτες, φίλοι και πελάτες μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια με τους παρακάτω τρόπους:

- Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, επιλέγοντας τα «προϊόντα αλληλεγγύης ΑΒ» με την ειδική σήμανση.- Αγοράζοντας τα προϊόντα μικρών και μεγάλων προμηθευτών που υποστηρίζουν την προσπάθεια της ΑΒ, διαθέτοντας ένα μέρος των εσόδων τους. - Συγκεντρώνοντας τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ.

Η δράση ξεκίνησε από την Αττική και κάθε βδομάδα μεγάλωνε, προχωρώντας σε μια διαφορετική περιοχή. Σκοπός, η οικονομική υποστήριξη 52 δράσεων σίτισης ανά τη χώρα.

Με το πρόγραμμα «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» η ΑΒ Βασιλόπουλος φανερώνει στην πράξη την ευαισθησία της απέναντι σε ομάδες πληθυσμού που το έχουν πραγματικά ανάγκη, έχοντας ένα και βασικό μέλημα: κανένας άνθρωπος δίπλα μας να μην στερείται το πιο βασικό και αυτονόητοι, ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μάς καλεί όλους να δημιουργήσουμε την πιο μεγάλη αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης που έγινε ποτέ!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χάρτη της διαδρομής του προγράμματος...

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα