Η μαμά-νοικοκυρά που έγινε μοντέλο-γυμνάστρια

14:00 13/7/2013 - Πηγή: TNSite

Όλα ξεκίνησαν το 2003, όταν η Jung Da Yeon κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέπτη και αποφάσισε πως μετά από δύο γέννες και χωρίς καθόλου άσκηση, αυτό που έβλεπε δεν την ικανοποιούσε. Μέσα σε μόλις 3 μήνες, κατάφερε να χάσει 20 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική.

Η ίδια αποκάλυψε στη Wall Street Journal πως έπρεπε να χάσει κιλά για να σταματήσει να πονάει στη μέση της. Γι’ αυτό και συνδύασε αυστηρή δίαιτα με εντατική γυμναστική για να βελτιώσει αρχικά τη φυσική κατάσταση της. Αμέσως μετά, κυκλοφόρησε βιβλία για το κατόρθωμα της, με συμβουλές για αδυνάτισμα και γυμναστική, τα οποία σημείωσαν τόσο μεγάλη επιτυχία στη Νότια Κορέα, που πλέον είναι εκατομμυριούχος!

Οι τοπικές εφημερίδες έγραψαν για το… φαινόμενο χαρακτηρίζοντάς το «momjjang syndrome» αφού πολλές μαμάδες στην ηλικία της, κάνουν τώρα τα πάντα για να της μοιάσουν.

Τη μαμά-γυμνάστρια ανακάλυψαν και στην Ιαπωνία, όπου πριν από λίγο καιρό, λάνσαρε σειρά βίντεο με συμβουλές και πρόγραμμα γυμναστικής για το Nintendo Wii και εγκαινίασε ένα κέντρο αεροβικής άσκησης.

matrix24

Keywords
Τυχαία Θέματα