Η κινηματογραφική Νταϊάνα δέχεται τα πυρά των κριτικών!

19:21 14/10/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν είναι ευχάριστο για έναν σκηνοθέτη να βρίσκεται στη δίνη αρνητικών κριτικών. Όμως ο Oliver Hirschbiegel, ο οποίος τόλμησε να γυρίσει την ταινία «Diana» , για τα τελευταία χρόνια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο BBC δηλώνει ότι δεν το έχει μετανιώσει-παρά την ψυχρή υποδοχή που του επιφύλαξαν-το κοινό και οι κριτικοί στη Βρετανία.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος στο παρελθόν μας είχε δώσει και ένα ενδιαφέρον πορτρέτο του Χίτλερ στην ταινία του «Η πτώση», ελπίζει ότι κοινό κάποια στιγμή θα αλλάξει

γνώμη για τη νέα του ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Naomi Watts.

O σκηνοθέτης παραδέχτηκε πως τον συγκλόνισαν οι αρνητικές κριτικές, όμως «όταν κάνεις ένα φιλμ δεν σκέφτεσαι τις πιθανές αντιδράσεις», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι το πρόβλημα το είχαν κυρίως οι Βρετανοί, σύμφωνα με τον ίδιο: «σε όλες τις άλλες χώρες όπου προβλήθηκε η ταινία, στην Πολωνία, στην Τσεχία, στην Τουρκία και τη Σλοβακία, η υποδοχή ήταν δυνατή. Νομίζω ότι για τους Βρετανούς η Νταϊάνα αποτελεί ακόμη ένα τραύμα το οποίο δεν έχουν ξεπεράσει. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να ξαναδούν την ταινία με νέο μάτι, σε ένα χρόνο, αφού πρόκειται για μια πολύ βρετανική ιστορία κι εγώ είμαι ένας πολύ Γερμανός σκηνοθέτης». Ωστόσο έσπευσε να προσθέσει πως η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν ο «πιο πολύπλοκος χαρακτήρας» που επιχείρησε να παρουσιάσει στη μεγάλη οθόνη.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα