Η ευαίσθητη πλευρά του του Χρήστου Χολίδη

08:35 3/12/2013 - Πηγή: TNSite

Την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του αποκάλυψε ο Χρήστος Χολίδης. Η πονεμένη ιστορία του Αλκη στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου τον άγγιξε τόσο, ώστε να τηλεφωνήσει στην παρουσιάστρια και να της πει ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον 25χρονο νεαρό.

Στο «Πάμε πακέτο» της περασμένης Πέμπτης φιλοξενήθηκε το νεαρό αγόρι που είχε δοθεί για υιοθεσία από την οικογένειά του, μια και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Οι θετοί γονείς του πέθαναν και πλέον ο νεαρός, η σύντροφός του και η μόλις δεκαοκτώ μηνών κόρη τους τα φέρνουν πολύ δύσκολα πέρα, καθώς έχασαν το στήριγμά τους. Η θεία του τους δίνει

200 ευρώ και το ζευγάρι ζει κυρίως με τη βοήθεια της Εκκλησίας και των συσσιτίων.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω της εκπομπής της έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί, να προσφέρει δουλειά στον Αλκη. Ετσι ο Χρήστος Χολίδης, που παρακολουθούσε την εκπομπή, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής είναι ιδιοκτήτης καφετέριας και είπε στην παρουσιάστρια ότι θα μπορούσε να του εξασφαλίσει μια δουλειά εκεί.

«Με συγκίνησαν τα αντανακλαστικά του Χρήστου Χολίδη στο πρόβλημα επιβίωσης του Αλκη. Είσαι ξεχωριστό παιδί, Χρήστο! Σου αξίζουν τα καλύτερα!» έγραψε στο twitter η Βίκυ για την ευγενική και γεμάτη ανθρωπιά κίνηση του καλλιτέχνη. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της η παρουσιάστρια δήλωσε στην «Espresso»: «Ο Χρήστος πολύ διακριτικά με πήρε στο προσωπικό μου τηλέφωνο και μου ζήτησε τα στοιχεία του παιδιού.

Πραγματικά δεν θα ήθελε να δώσουμε τεράστια έκταση, γιατί είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, γι' αυτό τον εκτιμώ. Κι επειδή συγκινήθηκα ιδιαίτερα από την κίνησή του, τον ευχαρίστησα μέσα από το twitter. Για μένα ωστόσο η κίνηση αυτή δεν ήταν μεγαλύτερης σημασίας και αξίας από τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε για τον ίδιο λόγο από τους απλούς πολίτες που παρακολουθούσαν την εκπομπή. Τους ευχαριστώ όλους το ίδιο θερμά».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα