Η δύναμη της γνώσης σε ένα site

13:14 9/10/2013 - Πηγή: TNSite
Τα πράγματα μπορεί να είναι στάσιμα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, όμως για το GoSeminars.gr αυτό αποτελεί κίνητρο για βελτίωση! Το site του GoSeminars.gr ανανεώθηκε και σας καλεί να περιηγηθείτε στις σελίδες του για να γνωρίσετε τη δύναμη της γνώσης μέσα από ένα μοντέρνο και εύχρηστο layout.

Το GoSeminars.gr φέρνει πιο κοντά τον ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, με όλους τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που προσφέρουν σεμινάρια στο επιθυμητό εκπαιδευτικό

αντικείμενο. Από την αρχική σελίδα μπορεί κανείς να επιλέξει τον τρόπο αναζήτησης που τον εξυπηρετεί καλύτερα, είτε χρησιμοποιώντας την έξυπνη αναζήτηση στην κορυφή, είτε διαλέγοντας από τη λίστα με τα επερχόμενα σεμινάρια, είτε επιλέγοντας με βάση την κατηγορία ενδιαφέροντος.

Στις εσωτερικές σελίδες του GoSeminars.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες, ώστε να συγκρίνει και να επιλέξει μέσα από πληθώρα επιλογών και τιμών το σεμινάριο που θέλει να παρακολουθήσει.

Από τη δική τους πλευρά, οι εταιρείες που διοργανώνουν τα σεμινάρια-συνέδρια είναι σίγουρες πως το αποτέλεσμα της παραγωγής τους θα γίνει γνωστό σε μεγάλο όγκο δυνητικού κοινού και με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί ο στόχος που προσδοκούν. Τα εργαλεία που προσφέρει το GoSeminars.gr στους διοργανωτές των σεμιναρίων είναι παραπάνω από ικανοποιητικά για να δημιουργήσουν την καλύτερη προβολή τους, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των καιρών.

Επιπλέον, με την υπηρεσία των εισηγητών που προσφέρει το GoSeminars.gr, φέρνει πιο κοντά τις εταιρείες διοργάνωσης σεμιναρίων-συνεδρίων με εξειδικευμένους εισηγητές σε κάθε αντικείμενο και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μεταξύ τους επικοινωνία από μια δυναμική βάση. Η υπηρεσία αυτή είναι ανοιχτή και στο ευρύ κοινό για να πληροφορείται για το ακριβές βιογραφικό του κάθε εισηγητή.

Το GoSeminars.gr, πλαισιωμένο από ανθρώπους που γνωρίζουν αρκετά καλά την αγορά, οργανώνει κατά καιρούς στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες για την ανάδειξή του ως leader στον τομέα των σεμιναρίων-συνεδρίων-εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του GoSeminars.gr ενώ μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας στο [email protected].

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα