Η Wind μειώνει 30% τις τιμές στην κινητή τηλεφωνία

00:08 23/4/2013 - Πηγή: TNSite

Άνοδο παρουσιάζει το Mobile Internet και η χρήση των smartphones στην Ελλάδα, καθώς το 2012 ένα στα δύο κινητά τηλέφωνα που πουλήθηκαν στη χώρα μας ήταν Smartphones. Το καλό νέο για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι ότι οι κάτοχοι των Smartphones

κάνουν μεγαλύτερη χρήση των υπηρεσιών δεδομένων καθώς χρησιμοποιούν το κινητό τους για να μπαίνουν στο Internet και ιδίως στο Facebook.

«Η κίνηση των data στο δίκτυο της WIND διπλασιάστηκε στη διάρκεια του 2012» δηλώνει στο protothema.gr ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND, Αντώνης Τζωρτζακάκης συμπληρώνοντας ότι οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν συσκευές κάτω των 150¤. «Η κρίση έχει επηρεάσει πολύ τις αγοραστικές δυνατότητες των Ελλήνων, όμως οι καταναλωτές ιδιαίτερα στην τεχνολογία, ακολουθούν τις εξελίξεις, δεν μένουν πίσω. Απλώς αναζητούν τις πιο οικονομικές λύσεις. Στη WIND τους δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουν smart phone ακόμη και με λιγότερα από 100¤. Παράλληλα, προσφέρουμε προγράμματα χρήσης τόσο στα συμβόλαια όσο και στην καρτοκινητή που είναι πολύ φθηνότερα σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν. Έχουμε μειώσει τις τιμές μας σχεδόν 30% και δε θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Στην εποχή μας αν δεν δίνεις στους πελάτες σου χαμηλές χρεώσεις στην επικοινωνία, πολύ απλά δεν επικοινωνείς ως εταιρεία με την πραγματικότητα. Εμείς αλλάξαμε πολύ γρήγορα τις τιμές και τα προϊόντα μας ώστε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της κρίσης» συμπληρώνει.

Προϋπόθεση ωστόσο για να προωθήσουν οι εταιρείες κινητής τις νέες υπηρεσίες data είναι να διαθέτουν γρήγορα δίκτυα. «Η εμπειρία του mobile Internet πρέπει να είναι γρήγορη, διότι οι χρήστες έχουν ήδη την εμπειρία του σταθερού υπολογιστή. Αν προσφέρουμε μια υπηρεσία που δεν ικανοποιεί ταις απαιτήσεις τους, θα την εγκαταλείψουν. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει βεβαίως να κάνουμε επενδύσεις σε υποδομές» τονίζει ο Αντώνης Τζωρτζακάκης. «Η WIND εδώ και δύο χρόνια περίπου εκσυγχρονίζει όλο το δίκτυο κινητής ώστε να μπορεί να υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες στη μετάδοση δεδομένων και να διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας έχουν πραγματική εμπειρία mobile broadband»

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα