Η 9η αγωνιστική της Super League στα κανάλια Novasports

03:15 24/10/2013 - Πηγή: TNSite
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Super League στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το τριήμερο Σάββατο 26, Κυριακή 27 και Δευτέρα 28 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους 9 αγώνες της 9ης αγωνιστικής.

H αυλαία ανοίγει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Skoda Ξάνθη

- Ατρόμητος από το Novasports 2, ενώ στις 17:15 θα προβληθεί από το Novasports 1 το ματς Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός. Στις 19:30 θα καλυφθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD ο αγώνας Εργοτέλης - Παναθηναϊκός. Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, αλλά και από το Novasports Highlights, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» την οποία θα παρουσιάσει ο Ηλίας Βλάχος.

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Εργοτέλης - Παναθηναϊκός, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου.

Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ. με όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν από τους κυριακάτικους αγώνες.

Η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ξεκινάει στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Άρης - Πλατανιάς από το Novasports 2. Στις 16:00 θα αρχίσει η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τρεις αγώνες των 17:15 (Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης, Πανθρακικός - ΠΑΟΚ), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - ΟΦΗ από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD.

Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 21:30 με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.

Το Σάββατο 26/10 το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

15:00 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Αποστόλη Λάμπου από το Novasports 217:15 Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου από τo Novasports 1 19:30 Εργοτέλης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Νίκου Τζουάννη από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD Την Κυριακή 27/10 η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

15:00 Άρης - Πλατανιάς σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το Novasports 2

17:15 Πανθρακικός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Κωστή Μπότσαρη από το Novasports 217:15 Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Βαγγέλη Πήχα από το Novasports 317:15 Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Νίκου Καπίρη από το Novasports 419:30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Διονύση Στρούμπου από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD

Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα!

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 19:30 με το παιχνίδι Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Βαγγέλη Πήχα. Στις 21:30 θα προβληθεί η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, η οποία θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από το ματς στο Αγρίνιο, αλλά και όλη την αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα