Γρίφος στον «άσο»

07:57 17/1/2014 - Πηγή: TNSite
Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για τον Φερνάντο Σάντος η επιλογή των τριών τερματοφυλάκων για το Μουντιάλ.

Το τεχνικό επιτελείο εξετάζει όλες τις περιπτώσεις των γκολκίπερ που έχουν περάσει το κατώφλι της Εθνικής τα τελευταία τρία χρόνια προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Συγκεκριμένα, πέντε είναι οι τερματοφύλακες που διεκδικούν μία από τις τρεις θέσεις στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο σίγουρος Καρνέζης θέλει παιχνίδια

Η παρουσία του Ορέστη Καρνέζη

στα γήπεδα της Βραζιλίας θεωρείται βέβαιη, όμως το ζητούμενο είναι να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Στη Γρανάδα φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον και ήδη η Ουντίνεζε, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του είναι σε συζητήσεις με ομάδες που αναζητούν βασικό πορτιέρο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ελπίζει να έχει θετική κατάληξη το ζήτημα και να βρεθεί μία ικανοποιητική λύση για τον Ορέστη Καρνέζη.

Κερδίζει πόντους ο Καπίνο

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Στέφανος Καπίνο γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθεί στην τελική 23άδα. Άλλωστε, ο γκολκίπερ των «πράσινων» συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελευταία ματς και έτσι κερδίζει πόντους η παρουσία του στο Μουντιάλ.

Να αποκτήσει ρυθμό ο Σηφάκης

Μικρό χρόνο συμμετοχής έχει ο Μιχάλης Σηφάκης στον Ατρόμητο καθώς ο Λουίτζι Τσέναμο διανύει περίοδο φόρμας, δείχνοντας σταθερότητα τη φετινή σεζόν. Ο Κρητικός πορτιέρο θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα του Περιστερίου για να διεκδικήσει μία θέση στις τελικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ανεβασμένος ο Τζόρβας

Την περασμένη Κυριακή, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής, Ζουστίνιο παρακολούθησε τον Αλέξανδρο Τζόρβα στην ευρεία νίκη του Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Βέβαια, ο διεθνής τερματοφύλακας δεν δέχθηκε πίεση στο ματς για να βγουν ολοκληρωμένα συμπεράσματα.

Είναι δεδομένο ότι ο Ζουστίνιο θα τσεκάρει ξανά στους επόμενους αγώνες τον Αλέξανδρο Τζόρβα ούτως ώστε να έχει μία πιο πλήρη εικόνα της πορείας του. Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Άρη στο «Κλέανθης Βικελίδης», ο Τζόρβας έκανε τη διαφορά. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει αγωνιστεί στα 18 από τα 19 ματς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο πρωτάθλημα.

Στα πάνω του ο Γλύκος

Σε καλή κατάσταση παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα και ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κράτησε το μηδέν στη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 1-0. Μάλιστα, το Σάββατο θα βρεθούν στη Νέα Σμύρνη ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Ζουστίνιο για δουν από κοντά τον γκολκίπερ του «Δικέφαλου» του Βορρά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Δύσκολα να γίνει η έκπληξη

Το ενδεχόμενο κλήσης νέου προσώπου (σ.σ. τύπου Λουίτζι Τσέναμο) μοιάζει πολύ δύσκολο για τα στάνταρ της «γαλανόλευκης». Πάντως, η επιλογή των τερματοφυλάκων για το φιλικό με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου πιθανότατα θα δείξει πολλά σχετικά με τις προθέσεις του Φερνάντο Σάντος.

Πάνω απ’ όλα, έχει σημασία οι διεθνείς να είναι υγιείς και σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, την περίοδο που θα αρχίσει η προετοιμασία για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού στη Βραζιλία.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα