Γνωστή παρουσιάστρια: Είμαι τηλε - προϊόν με συγκεκριμένη σφραγίδα

19:14 30/6/2013 - Πηγή: TNSite

Τον απολογισμό της σεζόν που φεύγει κάνει σε συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια , που φωτογραφήθηκε πίσω από τις κάμερες!

«Έπειτα από τόσα χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, εσύ ο ίδιος μετατρέπεις τον εαυτό σου σε τηλεοπτικό προϊόν, που, μοιραία, κουβαλά και μια συγκεκριμένη σφραγίδα», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Όπως λέει, η σεζόν που ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου ήταν μία καλή χρονιά: «μία χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας η εκπομπή κατάφερε να βρει

τον ρυθμό της. Το "Μίλα" κατάφερε να χτίσει μία νέα σχέση με τον κόσμο και να βρει την ταυτότητά του, προραμόζοντας την θεματολογία του στα δεδομένα της εποχής. Αυτή την χρονιά ,λοιπόν, που φεύγει, την χαρήκαμε πολύ, περάσαμε καλά και νιώσαμε ασφάλεια, γιατί περπατήσαμε σε γνώριμα μονοπάτια».

«Έπειτα από τρία χρόνια με τους ανθρώπους του Star έχουμε αποκτήσει μία σχέση αλληλο-εμπιστοσύνης.Η επαγγελματική μας σχέση έχει ωριμάσει, οπότε δεν ήταν δύσκολο στο να συμφωνήσουμε φέτος να βγάλουμε στον αέρα θέματα πως να το πω; 100% Τατιάνα. Θέματα πιο έντονα δημοσιογραφικά και κοινωνικά», προσθέτει η παρουσιάστρια.

Πηγή: περιοδικό «TV Έθνος»

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα