Γνωστή ηθοποιός: Η υπερφαγία, ο θάνατος της μητέρας της και τα αντικαταθλιπτικά

00:57 15/1/2014 - Πηγή: TNSite

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η ηθοποιός Σ. Μουτίδου, η οποία παραδέχθηκε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά της, σε τέτοιο σημείο που πριν από λίγες μέρες ζήτησε ψυχολογική στήριξη για να αντιμετωπίσει την υπερφαγία.

«Δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με τα κιλά μου. Να πω ότι θα κοιμηθώ ένα βράδυ και θα ξυπνήσω συμφιλιωμένη. Λέω θα αδυνατίσω και δεν γίνεται και το πρόβλημα υπερδιπλασιάζεται. Προχθές κάλεσα την “Ανάσα” . Τους έστειλα mail το βράδυ και το πρωί τους τηλεφώνησα, έδωσα το όνομά μου και πέρασα

από τηλεφωνική συνέντευξη. Τους είπα ότι έχω πρόβλημα υπερφαγίας και δεν μπορώ να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα διατροφής. Θα μου απαντήσει το ψυχολογικό τμήμα σε δεκαπέντε μέρες», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Όπως είπε η Σοφία Μουτίδου, αν και για πρώτη φορά στη ζωή της εδώ και έναν χρόνο δεν έχει πάρει ούτε ένα γραμμάριο και είναι σταθερή στα κιλά της, παρ’ όλ’ αυτά το διατροφικό της πρόγραμμα είναι πάρα πολύ άστατο.

«Δεν μπορώ να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα διατροφής. Λέω όχι, μετά λέω τρία ναι, λέω θα πάω γυμναστήριο, το παρατάω. Αποφάσισα λοιπόν να απευθυνθώ σε έναν αρμόδιο», είπε.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έχει κάνει και θεραπεία με αντικαταθλιπτικά, όταν έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 20 ετών.

«Πέθανε η μαμά μου στα 53 της, όταν εγώ ήμουν 20 ετών και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με έπιαναν κρίσεις πανικού, πνιγόμουν και έκανα θεραπεία με αντικαταθλιπτικά και συνεδρίες», είπε.

Πάντως η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν ζει μια καταθλιπτική ζωή και ότι θέλει πολύ να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της με το φαγητό.

Πηγή: Μελέτησέ το

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα