Γιατί έγινε έξαλλος ο Φώτης Σεργουλόπουλος;

04:14 24/10/2013 - Πηγή: TNSite

Έξαλλος έγινε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη δήλωση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν το μισό Dancing.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω, υπήρχε κάποιο θέμα με τη Ζέτα και πρέπει να την υποστηρίξει σ’ αυτό; Αυτά είναι επαγγελματικές συμφωνίες, τώρα

βγαίνει η φίλη να πει ότι είδε το μισό Dancing; Άσε την κοπέλα να κάνει τη δουλειά της. Δεν έχει κανένα λόγο να το λέει», είπε έντονα ο Φώτης, φανερά εκνευρισμένος.

Μάλιστα στο σχόλιο της ηθοποιού ότι η Δούκισσα μοιάζει με τη Ζέτα, ο Φώτης ήταν ακόμα πιο καυστικός.

«Δεν είναι σαν τη Ζέτα… Ε, δεν ήταν και η Ζέτα η δεν ξέρω κι εγώ τι. Άλλοι ήταν καλύτεροι, άλλοι ήταν χειρότεροι, δεν έχει σημασία. Άσ’ τα παιδιά να δουλέψουν τελικά», είπε.

Ο Φώτης, που γενικά δεν παίρνει μέρος σε κόντρες και διαξιφισμούς θεώρησε πολύ άδικη τη σύγκριση της Δούκισσας με τη Ζέτα και μάλιστα από την πρώτη κιόλας εκπομπή.

«Θεωρώ πάρα πολύ άδικο για τα νέα παιδιά, που βγαίνουν να κάνουν μια δουλειά, να βγαίνουν οι υπόλοιποι και να λένε ότι η Ζέτα είναι το μισό Dancing, ότι της μοιάζει η Δούκισσα ή ότι δεν είναι καλή. Να ακούσω έναν κριτικό να κάνει μια κριτική, ναι. Να ακούσω όμως έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι μέσα στην τηλεόραση δεν το δέχομαι. Είναι σαν να πάει τώρα κάποιος να πει για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που θα κάνει μια αντικατάσταση ότι δεν είναι σαν την προηγούμενη», είπε ο Φώτης χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.​

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα