Για τρίτη φορά η Παπαρίζου στην Eurovision

22:50 13/11/2013 - Πηγή: TNSite

Τριτώνει η συμμετοχή της Ελενας Παπαρίζου στη Eurovision! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Σουηδοί, αφού η sexy τραγουδίστρια ενδέχεται να πάρει μέρος στο Melodifestivalen, τον μουσικό διαγωνισμό που θα αναδείξει τον εκπρόσωπο της Σουηδίας για τη φετινή μουσική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στη Δανία.

Σύμφωνα με τα σουηδικά δημοσιεύματα, η Ελενα (που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Γκέτεμποργκ) έχει ήδη στο... τσεπάκι της το

τραγούδι που θα παρουσιάσει τον Φεβρουάριο, με την υπογραφή των Μπόμπι Λιούνγκρεν, Χένρικ Βίκστρομ και Σάρον Βον, των δημιουργών της μεγάλης επιτυχίας «Invincible» της Σουηδής super star Carola. Μάλιστα, η... τριάδα έχει χαρακτηρίσει το κομμάτι που έγραψε για την Ελληνίδα τραγουδίστρια «γρήγορο, πιασάρικο και τρελά δυνατό».

Το θέμα είναι ότι η Ελενα, ύστερα από δύο συμμετοχές και μια πρωτιά στη Eurovision, θα πρέπει να μπει στη διαδικασία της επιλογής και να διαγωνιστεί μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Ενδεχομένως κάποιοι να θεωρούσαν σωστό να γίνει απευθείας ανάθεση στην pop star, όμως οι Σουηδοί δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στη Eurovision και πάνω της «στήνουν» ολόκληρη διοργάνωση, που θυμίζει αρκετά και talent show.

Μία από τις σημαντικές αντιπάλους της θα είναι η 22χρονη Ελίζα Λίνστρομ, η οποία έχει κερδίσει αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς με τραγούδια τα οποία υπογράφει μόνη της. Η νεαρή καλλιτέχνις, που τραγουδάει country και pop τραγούδια, από το 2009 έχει κάνει και τη δική της μπάντα που λέγεται Elisa's.

Η διαδικασία του Melodifestivalen θα αρχίσει τον Φεβρουάριο, ενώ ο τελικός -σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει έως σήμερα- θα γίνει στις 8 Μαρτίου στη Στοκχόλμη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα