Γαβαλάς: Θα έχουμε κι άλλες συλλήψεις!

17:08 18/7/2013 - Πηγή: TNSite

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λάκης Γαβαλάς μετά από δίωξη που του ασκήθηκε για χρέη στο δημόσιο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για την περιπέτεια του, ενώ ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί.

Στις 12 το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο!

Ο Λάκης Γαβαλάς

παρουσιάστηκε μόνος του το πρωί στο Α.Τ της Αγ. Παρασκευής και οι αστυνομικοί τον συνόδευσαν στα δικαστήρια.

Αυτή η δεύτερη παρουσία του στα δικαστήρια και όσα γράφτηκαν για αυτήν, πίκραναν τον επιχειρηματία..

«Αυτό που γράφουν τα blogs, πρέπει να σταματήσουν, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει στην Αθήνα, ζει στη χώρα του, προσπαθεί να δημιουργήσει και φτάνει πια. Έλεος! Κάποιος πουλάει μέχρι ένα σημείο, από εκεί και πέρα το ανθρώπινο στοιχείο είναι αυτό που πρέπει να υπερισχύσει και να με αφήσουν στην ησυχία μου», είπε.

Έμεινε 14 μήνες στη φυλακή για το αδίκημα της μη καταβολής Φ.Π.Α. Η δεύτερη δίωξη αφορά τη μη καταβολή φόρου εισοδήματος, πρόκειται για δεύτερο αδίκημα και γι΄ αυτό το λόγο κλήθηκε να δώσει ξανά εξηγήσεις στον εισαγγελέα.

«Όλο αυτό εντάσσεται στη λογική της ολοκληρωμένης προ - υπόθεσης που υπάρχει. Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο, απλά το διασπούν, ίσως για να κάνουν και εφέ, δεν ξέρω πια τι να πω; Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να ξαναγυρίσω στη δουλειά μου, φυσικά. Αλλά δε θα σας τα πω όλα σήμερα. Θα έχουμε κι άλλες συλλήψεις, κι άλλα πράγματα κι άλλο ντιρλαντά».

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν χάνει την αισιοδοξία του. Προσπαθεί να αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος και να ξαναστήσει την εταιρία του.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα