Φώτα, κάμερες, πάμε: Κάνε τη δική σου ταινία για το StoryDoc

12:28 21/10/2013 - Πηγή: TNSite

Υποτροφίες σπουδών στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και στη Media Studies, ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό, ένα διήμερο στην Αρκαδία στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη και μια HD camera Sony, προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟ, περιμένουν νέους, που θέλουν να κάνουν τη δική τους ταινία.

Κι ακόμα

για όλους τους συμμετέχοντες κάρτες μέλους στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις συμμετοχής σε ηλεκτρονική φόρμα, την οποία θα βρουν στο site www.storydoc.gr για τα δύο ξεχωριστά προγράμματα παραγωγής ντοκιμαντέρ, ως εξής:

The Life of the Others

πριν50μετα

The Life of the Others

Το πρόγραμμα παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, The Life of the others, είναι ένα διεθνές project του εκπαιδευτικού Ινστιτούτου StoryDoc με τη συνεργασία του διεθνούς ιδρύματος, Anna Lindh Foundation και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Αναπτύσσεται σε 5 χώρες Ελλάδα, Μάλτα, Παλαιστίνη, Αλγερία, Μαρόκο. Στόχος του προγράμματος:

H δημιουργία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους η video narration μικρού μήκους, με συμμετοχή νέων ηλικίας 16-28 ετών με θέματα εμπνευσμένα από τη Ζωή των Άλλων, των διαφορετικών σε θρησκεία, γλώσσα, κοινωνικό status στην ίδια χώρα.

Πριν50μετα

Πρόγραμμα του εκπαιδευτικού Ινστιτούτου StoryDoc με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Στόχος του προγράμματος: η δημιουργία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους η video narration μικρού μήκους, με συμμετοχή νέων ηλικίας 16-28 ετών με θέματα εμπνευσμένα από το τρίπτυχο:

Η Αθήνα μου έως 50 χρόνια πριν, τώρα, μετά. Ως Αθήνα θεωρείται το ευρύτερο σύμπλεγμα της Αττικής. Η διάρκεια των ταινιών πρέπει να είναι από 5 έως 15 λεπτά. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα και βρείτε τη φόρμα υποβολής αίτησης στο site www.storydoc.gr

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα