Έτοιμη να υποδεχτεί το μωρό της η Γκαλένα!

02:29 2/8/2013 - Πηγή: TNSite

Η Γκαλένα Βελίκοβα διανύει την καλύτερη περίοδο όχι μόνο του γάμου της, αλλά και της ζωής της. Σε λίγες μέρες μπαίνει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγό της Κώστα περιμένει πώς και πώς την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας, το κοριτσάκι τους. «Η εγκυμοσύνη μου είναι πάρα πολύ καλή. Εχω πάρει σχετικά λίγα κιλά, αφού συνεχίζω κανονικά τις δραστηριότητές μου» δήλωσε η χορογράφος και κριτής του «Dancing with the stars» στην «Espresso». «Νιώθω πολύ χαρούμενη, ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Τα συναισθήματά μας είναι πολύ πιο δυνατά» συνεχίζει

χαμογελώντας, ενώ τονίζει ότι συνεχίζει να ασχολείται με τη δουλειά της, σε πιο ήπιους ρυθμούς. Μάλιστα πρόσφατα εγκαινίασε τη νέα της σχολή χορού στα βόρεια προάστια.

«Ανοίξαμε σχολή στην Κηφισιά, γιατί μου αρέσει πολύ η περιοχή. Πιστεύω ότι επειδή ο κόσμος περνάει αρκετά δύσκολα, έχει την ανάγκη να ψυχαγωγείται και να γυμνάζεται ευχάριστα. Ο χορός προσφέρεται γι' αυτό, αφού θεωρείται το καλύτερο φάρμακο για την κατάθλιψη και το στρες» λέει η Γκαλένα, που προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή, στο «Dancing with the stars 4».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα