Ετοιμάζει «χτύπημα»

09:42 10/8/2013 - Πηγή: TNSite
Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα για Πήλιο προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Παράλληλα, η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τα μεταγραφικά θέμα της «Ένωσης», στα οποία κυριαρχεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αποκλεισμός του Αστέρας Τρίπολης από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ δείχνει πως «βολεύει» την ΑΕΚ, που περιμένει και την επίσημη… αποχή της Φούλαμ, η οποία είχε ζητήσει και είχε πάρει προθεσμία μέχρι σήμερα για τον νεαρό σέντερ μπακ.

Εκτός

από τον 20χρονο, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να παρακολουθούν τις περιπτώσεις των Γούτα και Κολοβέτσιου για την επόμενη σεζόν με συνταγή Μάνταλου.

Όσον αφορά τις άμεσες ανάγκες του ρόστερ, αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα από την προετοιμασία. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δει στο διάστημα που η ΑΕΚ θα βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και στη συνέχεια προχωρήσει σε νέες προσθήκες. Μέχρι στιγμής, το τεχνικό επιτελείο αναζητά επιπλέον λύσεις στα στόπερ και τα άκρα τις επίθεσης.

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα