Ερωτευμένος και πάλι ο Robert Pattinson

22:49 25/9/2013 - Πηγή: TNSite

Πρώτα πούλησε την ερωτική του φωλίτσα με την Kristen Stewart, τώρα φωτογραφίζεται με μυστηριώδη συνοδό. Η αλήθεια είναι ότι ο Robert Pattinson κρατά σιγήν ιχθύος όσον αφορά την ερωτική του ζωή. Από τη στιγμή πυο χώρισε επίσημα με την άπιστη πρώην αγαπημένη του Kristen Stewart πολλές κυρίες του αποδόθηκαν

ως νέα σχέση. Η αλήθεια είναι ότι δεν διέψευσε το φλερτ με τις συγκεκριμένες, άλλωστε, αν δεν έβγαινε μαζί τους ούτε θα τον απαθανάτιζαν οι παπαράτσι. Ωστόσο, αυτήν τη φορά φαίνεται πως ο διάσημος 'βρικόλακας" έχει επενδύσει περισσότερο τόσο σε συναισθήματα όσο και σε χρόνο.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τον εντοπίσουν μαζί της και κρύβεται διαρκώς από τον φακό εδώ και βδομάδες. Ωστόσο, η κάλυψή του προδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν περίμενε τη μυστηριώδη γυναίκα στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του γυμναστηρίου όπου συχνάζει πλέον. Εκείνη βγήκε από το γυμναστήριο και προχώρησε προς το δικό της αυτοκίνητο παρκαρισμένο δίπλα στον φερόμενο αγαπημένο της. Αποχαιρετίστηκαν και εκείνη αποχώρησε με ένα λαμπερό χαμόγελο. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες, πάλι βγαίνοντας μαζί από το γυμναστήριο, αποχαιρετήθηκαν μπροστά στον κόσμο, ωστόσο, λίγο αργότερα ο φακός τους συνέλαβε στο ίδιο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι του σταρ.

Όπως λένε πηγές, ο Rob μετά τον χωρισμό, προσπαθεί να διευρύνει τον κύκλο των επαφών του, ενώ προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του και γι' αυτό βγαίνει πολύ περισσότερο. Λέγεται μάλιστα, ότι παρουσίασε τη νέα του σύντροφο σ' ένα πάρτι το Σάββατο το βράδυ. Εμφανίστηκαν μαζί γύρω στα μεσάνυχτα και είναι ταιριαστό ζευγάρι, όπως δηλώνουν αυτόπτες. "Ενώ εκείνος μιλούσε με κάποιον, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι και τον τράβηξε κοντά της προς την πισίνα. Δεν κρατούσε μακριά τα χέρια του ο ένας από τον άλλο", σχολιάζει πηγή στην Daily Mail (δειτε φωτογραφίες).

Αν και δείχνει να τα πηγαίνει καλά με τις κυρίες τελευταία, ο Pattinson παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής για να γνωρίσει κοπέλες. "Ήμουν απίστευτα ντροπαλός. Μια μέρα ο πατέρας μου άκουσε κάτι κοπέλες να μιλούν για τα μαθήματα κι ήρθε και μου είπε να πάω εκεί για να γνωρίσω κάποια. Το έκανα και μου βγήκε σε καλό!".

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα