Έρχεται ο Μάρτενς!

23:57 16/1/2014 - Πηγή: TNSite
Ο Μάαρτενς Μάρτενς έφυγε από την Άαλκμααρ και αναμένεται να έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά έχει ζήσει τόσα πολλά με τον ολλανδικό σύλλογο και αναφέρθηκε σε αυτό.

Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, με την οποία έχει ζήσει τόσα πολλά.

Αναλυτικά οι

δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ:

«Σήμερα πραγματοποίησα τον τελευταίο μου γύρο στο AFAS Stadium και θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα υπέροχα χρόνια και να σφίξω το χέρι σε όλους όσους εργάζονται σκληρά για τον σύλλογο.

Από τη στιγμή που δεν μπορώ να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους οπαδούς και τους χορηγούς, θα ήθελα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Δεν συμβαίνει συχνά ένας ποδοσφαιριστής να μένει σε μία ομάδα 7,5 χρόνια. Σε αυτά τα 7,5 χρόνια που βρέθηκα στην ΑΖ, βίωσα σχεδόν τα πάντα.

Μπορέσαμε να χαρούμε μεγάλες επιτυχίες, το πρωτάθλημα του 2009, το «Johan Cruijff Shield» της ίδιας χρονιάς και το Κύπελλο το 2013. Αλλά φυσικά, στενοχωρηθήκαμε όλοι μαζί, για παράδειγμα για την αποτυχία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα του 2007.

Παλέψαμε μαζί μετά την κατάρρευση της DSB (σ.σ. ολλανδική τράπεζα και βασικός χρηματοδότης της ΑΖ) όταν έπρεπε να ανοικοδομήσουμε το κλαμπ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την παρουσία μου στην ΑΖ και συχνά σκέφτομαι συγκεκριμένα παιχνίδια. Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στη Νιουκαστλ, στην Άντερλεχτ, στην Ουντινέζε, στη Βαλένθια. Θρυλικά παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ, παιχνίδια που ρίζωσαν την ΑΖ μέσα στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την τεράστια εκτίμηση που πάντα ένιωθα πως έχετε για εμένα. Για αυτή την εκτίμηση, σίγουρα θα επιστρέψω στην ΑΖ στο μέλλον.

Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς και στους χορηγούς, αλλά και σε όλους όσους εμπλέκονται στενά με την ΑΖ, πολλή τύχη και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

«Maarten Martens»

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα