Επιχείρησαν να διαρρήξουν τμήμα αδειών της Διεύθυνσης Μετανάστευσης στο Μεσολόγγι

15:43 8/10/2013 - Πηγή: TNSite
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό δύο ατόμων τα οποία εμπλέκονται στην απόπειρα διάρρηξης που έγινε στο τμήμα αδειών της Διεύθυνσης Μετανάστευσης στο Μεσολόγγι.

Η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν 58χρονο υπήκοο Τουρκίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο, τόσο ο συλληφθείς, όσο και οι αναζητούμενοι, να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, ανά την επικράτεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες,

πήγαν με αυτοκίνητο στο κτίριο της Διεύθυνσης Μετανάστευσης και επιχείρησαν να μπουν μέσα, με τη μέθοδο του ριφιφί.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφού λύγισαν με τη βοήθεια λίμας τα κάγκελα της περίφραξης, στη συνέχεια μπήκαν στο προαύλιο. Κατόπιν, πήραν ένα σφυρί και έκαναν τρύπα διαμέτρου περίπου 20 εκατοστών στον τοίχο.

Όμως εκείνη τη στιγμή, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους περίοικους και τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν.

Έπειτα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, εντόπισαν τον 58χρονο, τη στιγμή που οδηγούσε αυτοκίνητο. Στο αυτοκίνητό του βρήκαν ένα μεταλλικό σφυρί, μία σιδερένια λάμα και ένα μαχαίρι, ενώ σε ερευνά που ακολούθησε, παρουσία εισαγγελέα, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μεσολόγγι, βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και τρεις κάρτες κινητού τηλεφώνου.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα