Επανήλθαν οι Τούρκοι για Χολέμπας

07:17 8/8/2013 - Πηγή: TNSite
Νέα πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Χοσέ Χολέμπας από την Μπεσίκτας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Οι Τούρκοι είχαν εκδηλώσει εδώ και αρκετό ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς μπακ, όμως το ποσό που είχε ακουστεί δεν ήταν τόσο υψηλό.

Οι «μαύροι αετοί» έχουν έρθει ήδη

σε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα, οι οικονομικές απολαβές του 29χρονου αμυντικού θα είναι καλύτερες σε σχέση με το τωρινό του συμβόλαιο, το οποίο μετά την πρόσφατη ανανέωσή του αγγίζει τις 580.000 ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έναρξη της προετοιμασίας η Σαμπντόρια είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν απαντήσει αρνητικά.

Από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, όμως όλα ενδέχεται να σχετίζονται και με την αναμενόμενη απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες.

Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Γιώργο Τζαβέλλα να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Ο διεθνής άσος αρέσει πολύ στη διοίκηση και οι πιθανότητες να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού είναι σαφώς περισσότερες.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα