Επαφές Καλάθη με Μάβερικς

16:16 27/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Νικ Καλάθης δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρο του ΝΒΑ και παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε αυτό προβλέπεται όρος που του επιτρέπει να μετακομίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 24χρονος γκαρντ μετέβη στο Ντάλας, όπου είχε επαφές κι έκανε προπονήσεις με τους Μάβερικς, ομάδα που από το 2010 έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ (τα απέκτησε με ανταλλαγή από τους Τίμπεργουλβς, που τον είχαν επιλέξει το 2009 στο νούμερο «45»).

Το

ενδιαφέρον για συνεργασία είναι αμοιβαίο, ωστόσο οι Μάβερικς περιμένουν να διαπιστώσουν τι παίκτες θα αποκτήσουν στα ντραφτ και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι ως free agents για να του προσφέρει ή όχι συμβόλαιο. Λέγεται πως είναι πιθανό ο Καλάθης να κληθεί να παίξει στο summer league των Μάβερικς, ωστόσο κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως θα έχανε την προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (οι προπονήσεις αρχίζουν στις 24 Ιουλίου και η διοργάνωση 4 Σεπτεμβρίου).

Σημειώνεται πως οι Μάβερικς δεν έχουν κάποιον σίγουρο γκαρντ για την επόμενη σεζόν (ο βασικός Ο Τζέι Μέιο έχει οψιόν για να ανανεώσει) και σκέφτονται τον Καλάθη ως μία καλή λύση από τον πάγκο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα