Εντοπίστηκε και τρίτη σορός στο ινδικό υποβρύχιο

12:38 16/8/2013 - Πηγή: TNSite
Δύτες του ινδικού Πολεμικού Ναυτικού εντόπισαν σήμερα τις σορούς τριών μελών του πληρώματος του υποβρυχίου στο οποίο πριν από λίγες μέρες σημειώθηκε έκρηξη.

Σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου, τα τρία πτώματα φέρουν εκτεταμένα εγκαύματα, ενώ δεν υπάρχουν ελπίδες να βρεθούν επιζώντες.

Στο ρωσικής κατασκευής υποβρύχιο Sindhurakshak βρίσκονταν 18 ναύτες -περιλαμβανομένων τριών αξιωματικών- όταν σημειώθηκαν εκρήξεις στο λιμάνι της πόλης Μουμπάι νωρίς την Τετάρτη.

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού κατάφεραν

με μεγάλη δυσκολία ύστερα από 36 ώρες να φτάσουν σε έναν από τους εσωτερικούς χώρους του υποβρυχίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ναρέντρα Κουμάρ.

«Τα πτώματα ήταν παραμορφωμένα και εξαιτίας της έκτασης των εγκαυμάτων δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν», πρόσθεσε ο ίδιος και σημείωσε ότι οι σοροί των ναυτών εστάλησαν σε ναυτικό νοσοκομείο για να γίνει η αναγνώριση μέσω DNA.

«Η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα πτώματα και οι συνθήκες εντός του υποβρυχίου οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι είναι απίθανο να βρεθεί κάποιος από τους ναύτες ζωντανός», πρόσθεσε ο Κουμάρ.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα