Ενοικιάζεται η βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο

08:28 14/1/2014 - Πηγή: TNSite

Φωτογραφίες από την βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο, φιγουράρουν σε ιστοσελίδα ενοικιάσεων κατοικιών με παγκόσμια απήχηση. Η οικογένεια του σχεδιαστή αποποιήθηκε την κληρονομιά του λόγω χρεών κι έτσι το ησυχαστήριό του διατίθεται για ενοικίαση.

Για όσους θέλουν να το νοικιάσουν υπάρχει αναλυτική περιγραφή του σπιτιού, το οποίο διαθέτει εξωτερική πισίνα, τέσσερις έως έξι πισίνες, μια μάστερ κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, μπάρμπεκιου, ιδιωτικό πάρκινγκ, σύστημα ασφάλειας, πλυντήριο, στεγνωτήριο και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πολλές ανέσεις.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η βίλα του αείμνηστου Μιχάλη Ασλάνη βρίσκεται στην κορυφή της ιστοσελίδας, ενώ και ο ίδιος λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε πει σε φίλους του ότι θέλει να την νοικιάσει.

Το μυστήριο με το σπίτι έρχεται να προστεθεί και στο τι έγιναν τελικά τα ρούχα που ήταν στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη, το οποίο ξενοικιάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος αυτός με τον οποίο συνεργαζόταν ο σχεδιαστής τα τελευταία 20 χρόνια είχε το δικαίωμα προώθησης των ρούχων του. Ο συνεργάτης αυτός μένει στην Αίγινα και το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με τον Μιχάλη Ασλάνη του δίνει το δικαίωμα να προωθεί όλες τις δημιουργίες του σχεδιαστή που βρίσκονταν στο ατελιέ.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα