«Ένας αγώνας για όλους, σε όλη την Ελλάδα»

13:43 20/5/2013 - Πηγή: TNSite
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 19 Μαΐου οι αγώνες δρόμου RUN GREECE – Ιωάννινα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Τα Γιάννενα, η 1η από τις 5 πόλεις που διεξάγεται το πρόγραμμα RUN

GREECE, αγκάλιασαν θερμά την πρωτοβουλία του Συνδέσμου αλλά και το κάλεσμα της WIND «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα».

2000 άνθρωποι κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. & παιδιών που πραγματοποιήθηκαν με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Πύρρου, δημιουργώντας ένα διαφορετικό, γιορτινό Κυριακάτικο πρωινό. Μαζί και οι QUILOMBO, η δημοφιλείς ομάδα με τα κρουστά, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές.

Για 3 περίπου ώρες, από τις 10:00 – 13:00, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την άδεια από αυτοκίνητα πόλη των Ιωαννίνων αλλά και να αποκτήσουν την εμπειρία αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά.

Η WIND ως Χορηγός του RUN Ιωάννινα έδωσε κοινωνική διάσταση στη διοργάνωση προσφέροντας για κάθε συμμετοχή 3 ευρώ υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Οι δρομείς των 5 και 10χλμ. και τα παιδιά απλά πατώντας τον ειδικό τάπητα της Αψίδας που βρίσκονταν λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, συνέβαλλαν στην προσπάθεια της εταιρίας για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Κέντρου Αποθεραπείας Αποκατάστασης Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ανάπηρων παιδιών.

Στον τερματισμό του αγώνα των 5χλμ. ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους της WIND ευχαριστούμε όλους τους Γιαννιώτες και τους επισκέπτες από άλλες πόλεις της Ηπείρου για τη θερμή συμμετοχή στους αγώνες αλλά και τη στήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων».

Τις επόμενες ημέρες η WIND θα παραδώσει στην Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ κα Νατάσα Μπέγκα την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα