Ελεονώρα Μελέτη: Δεν είμαι μόνη μου

20:08 27/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει ευτυχισμένη και ισορροπημένη. Αφήνοντας πίσω την περσινή δύσκολη χρονιά, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μόνη και περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της.

«Δεν είμαι μόνη μου, είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δαγκώνω λίγο σε ότι αφορά τα προσωπικά μου. Στο πώς οριοθετώ την ιδιωτική μου ζωή, κάνοντας μάλιστα τη δουλειά που κάνω», είπε η Ελεονώρα και συνέχισε:

«Είμαι ευτυχισμένη και κυρίως ισορροπημένη.

Έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω από τη ζωή μου και όλα βρίσκονται σε αρμονία».

Μάλιστα η παρουσιάστρια κατέρριψε άλλον έναν μύθο, αυτόν που τη θέλει να φοβάται τον γάμο.

«Υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Ίσα ίσα τον γουστάρω πάρα πολύ! Και δεν παντρεύομαι γιατί ακριβώς μου αρέσει πάρα πολύ ο γάμος. Θα μπορούσα να έχω ήδη παντρευτεί. Θέλω όμως όταν κάνω αυτό το βήμα να κρατήσει για πάντα. Και να είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει. Γάμος για μένα σημαίνει ότι βρίσκω τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε στη ζωή μαζί. Όχι τα πάρτι, τα κουφέτα, η τελετή», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι θα εγκατέλειπε τη δουλειά της αύριο το πρωί για να πετύχει ο γάμος της.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα; Αν και δεν της έχει ξυπνήσει ακόμα το μητρικό ένστικτο, πιστεύει ότι θα γινόταν καλή μαμά.

«Πιστεύω πως θα γίνω καλή μαμά. Έχω διαβάσει πάρα πολύ για τη μητρότητα. Βέβαια, κανείς δεν γίνεται γονιός με manual, με οδηγίες χρήσης. Αλλά πιστεύω ότι θα μεγαλώσω ένα ελεύθερο παιδί, έναν ελεύθερο άνθρωπο», είπε.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα