Ελένη Μενεγάκη: Θα παρουσιάσει βραδινό talk-show;

23:35 25/7/2013 - Πηγή: TNSite

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha μέχρι το 2016, όπως σας έγραψε το govastileto.gr , σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» δημοσιεύει πληροφορίες που αφορούν τη συνέχιση της εκπομπής της διάσημης παρουσιάστριας, αλλά και τις νέες προτάσεις που λέγεται ότι δέχτηκε από τη διοίκηση του σταθμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλευρό της 43χρονης παρουσιάστριας παραμένουν

οι δυο μόνιμοι συνεργάτες της, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ πιθανότατη είναι και η παραμονή της Κατερίνας Ζαρίφη στην παρέα της εκπομπής. Όσον αφορά τους Άλεξ Κάβδα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Αντωνία Καλλιμούκου, ίσως αντικατασταθούν.

Παράλληλα, όμως, οι πληροφορίες της εφημερίδας επαναφέρουν το σενάριο της παρουσίασης από την Ελένη Μενεγάκη ενός βραδινού talk-show. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση του Alpha πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να παρουσιάσει μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή αυτού του concept, καθώς η φετινή σεζόν έδειξε ότι οι συνεντεύξεις είναι ένα από τα δυνατά της «χαρτιά» στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά η prime time ζώνη του σταθμού.

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα