Ελένη Μενεγάκη: Γιατί η Νίτσα έχει νεύρα και είναι στα όρια της απόγνωσης!

05:15 4/10/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν ξεκίνησε καλά η Ελένη Μενεγάκη στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Τα νούμερα της πρεμιέρας της εκπομπής «Ελένη» ήταν μεν καλά αλλά όχι για πρεμιέρα «Ελένης» (19,3 στο σύνολο, 26,2 στο νεανικό κοινό).

Στη συνέχεια προέκυψε ότι η …ωραία Ελένη, πέρα από τον ανταγωνισμό του δελτίου του Mega, τις επαναλήψεις των σίριαλ του ΑΝΤ1, χάνει και από την Εύα

Αντωνοπούλου του ΣΚΑΙ σε κάποια τέταρτα.

Όλα αυτά, για την παρουσιάστρια, που μετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση ξέρει πότε χτυπάει καμπανάκι κινδύνου, ήταν αρκετά να την κάνουν να δραστηριοποιηθεί!

Και τι έκανε; Αλλαγές στην εκπομπή προκειμένου η θεματολογία της να μην είναι «άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε»;

Έβαλε θέματα που αγγίζουν την αγωνία του κόσμου; Ασχολήθηκε με θέματα επικαιρότητας; Όχι φυσικά. Η Ελένη αποφάσισε να αντιδράσει διαδικτυακά και άρχισε να κάνει retweet όλα τα επαινετικά σχόλια που γράφονται γι αυτήν αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης της δεύτερης ημέρας της εκπομπής της ( που ήταν καλά) και ανέβασαν κάποια site.

Κινήσεις που δεν είχε κάνει ποτέ ως τώρα. Καθώς μέχρι στιγμής η Ελένη ή πόσταρε σέξι πόζες με μαγιό ή γλυκανάλετες καλημεροκαλησπέρες. Αλλά τώρα ζόρισαν τα πράγματα. Ειδικά την Τετάρτη που η Μενεγάκη έκανε 14,3 στο σύνολο και 16,3 στο νεανικό καιρό τρώγοντας την σκόνη της επανάληψης του ΧΑΙ ΡΟΚ το οποίο έκανε 20,2 στο σύνολο και 17,5 στο νεανικό κοινό και την Εύα Αντωνοπούλου να σημειώνει 19,3 στο σύνολο και 13,9 στο νεανικό κοινό.

Ελενάκι θα κάνεις άραγε retweet κι αυτό το κείμενο; Λέω τώρα εγώ…Απόγνωση…και νεύρα…Λογικό…Κουράζεις…Άλλαξε εκπομπή καλό μου…

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα