«Εκτός έδρας, αλλά με τον κόσμο μας»

20:42 24/10/2013 - Πηγή: TNSite
Μακριά από τη φυσική του έδρα, αλλά με πλήθος φιλάθλων που έσπευσαν να εξαφανίσουν τα περίπου 6.000 εισιτήρια, θα παίζει ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μέσω του blog του στην ιστοσελίδα των «πράσινων» στάθηκε σε αυτές τις ιδιαιτερότητες και μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα με την ομάδα της Βιτόρια.

«Καλησπέρα σε όλους

από την Κύπρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επικοινωνούμε από αυτόν το χώρο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρώτα απ όλα έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς η Laboral Kutxa είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Διαθέτει πολύ επικίνδυνους σκόρερ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Αναφορικά με την παρουσία μας στην Κύπρο, μπορούμε να πούμε ότι ουσιαστικά παίζουμε εκτός έδρας, αλλά θα έχουμε τη συμπαράσταση χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας είναι πολύ σημαντικό, αλλά απ/ εκεί και πέρα είναι θέμα συγκέντρωσης της ομάδας το πόσο θα καταφέρουμε ν/ ανταποκριθούμε σ/ έναν σημαντικό αγώνα ειδικών συνθηκών.

Είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα ταξίδια, γιατί υπάρχει κούραση. Σίγουρα είναι δύσκολο κομμάτι της ζωής μας, αλλά ο αθλητής πρέπει να συνηθίζει αυτό το ρυθμό και προσπαθούμε να κάνουμε προπονήσεις και να δουλεύουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, ώστε να βγάζουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο γήπεδο. Πάντως μέσα σε όλα θα ήθελα να πω ξανά πως είναι πολύ καλό για εμάς το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε λίγες ώρες, ενώ παράλληλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Κύπριους φιλάθλους να δουν για πρώτη φορά ελληνική ομάδα να παίζει αγώνα Ευρωλίγκας στο σπίτι τους.

Τα ξαναλέμε σύντομα…».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα