Εκτίμηση | Δελτίο 2/3 - 01/09/13

12:19 1/9/2013 - Πηγή: TNSite
Καλημέρα και καλό μήνα

Λίγα πράγματα το σημερινό κουπόνι, αλλά καλά.

Στο 319 του δελτίου θα δούμε το πρώτο από τα τρία σημερινά παιχνίδια της ΑΓΠ

Η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί στο «Hawthorns» τη Σουόνσι, στοχεύοντας στην παρθενική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση καθώς στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει με Σαουθάμπτον και Έβερτον, γκολ δεν έχουν φωνάξει. Από ότι όλα δείχνουν θα είναι βασικός ο Ανελκά που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλοι οι κύκνοι μπορεί να έχουν δύο στα

δύο σε ήττες αλλά έχουν ένα καλό σύνολο και ίσως φέτος πάνε καλύτερα από πέρσι (9η) βαθμολογικά. Η δύο ήττες ήταν στο πρόγραμμα από Τοτεναμ και Γιουνάιτεντ αλλά σήμερα στο πρόγραμμα είναι το διπλό του 2,50

Έχουμε ένα κλασικό ντέρμπι στο Anfield. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα το βρείτε στο 320. Ντέρμπι είναι και όλα μπορούν να συμβούν, εγώ όμως θα προτιμήσω το 2,65 γιατί την Λίβερπουλ την έχω δει σε δύο παιχνίδια και δεν μου γεμίζει το μάτι… φυσικά, δεν την βλέπω για την τετράδα που στοχεύει φέτος. Άλλη μια χρονιά για την Λίβερπουλ που θα κινηθεί σε ρηχά νερά. Από την άλλη η United δείχνει πως θα είναι και φέτος η διεκδικήτρια του τίτλου, ο Μόγιες δείχνει ικανός να μην το φουντάρει σε ξέρα το καράβι συνεχίζοντας κατά κάποιο τρόπο με τη συνταγή Φέργκιουσον και σιγά σιγά να προσθέτει της δικές του πινελιές. Στο παιχνίδι με την Τσέλσι πήγε αρκετά καλά, είχε την υπεροχή, την κατοχή τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά στις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν κατάφερε να σκοράρει. Ήταν το παρθενικό ντέρμπι για τον Μόγιες με την βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Σήμερα πιστεύω πως θα τα καταφέρει και θα πάρει το διπλό.

Liverpool

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μινιολέ – Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Ενρίκε – Λούκας, Τζέραρντ – Κουτίνιο, Χέντερσον, Άσπας - Στάριτζ.

Manchester United

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Ντε Χέα – Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά – Βαλένσια, Κλέβερλι, Κάρικ, Γιανγκ – Ρούνεϊ – Φαν Πέρσι.

Κλείνουμε 3άδα με το Λονδρέζικο ντέρμπι στο 334 Άρσεναλ-Τοτεναμ

Είναι για εμένα ένα καθαρό ντέρμπι 4άδας. Στο στρατόπεδο της Άρσεναλ έχουν κοπάσει κάπως η μουρμούρες για μεταγραφές και προς το πρόσωπο του Βενγκέρ. Η τρείς συνεχόμενες νίκες ήταν καταπραϋντικές για τους κανονιέρηδες (με φούλαμ και δύο με φενέρ για cl). Το μεγαλύτερο πρόβλημα για Άρσεναλ είναι η απουσία του Ποντόλσκι (τραυματίας)

Από την μεριά της Τότεναμ ο πονοκέφαλος του Βίλας Μπόας είναι ποιους θα πρωτοβάλει να παίξουν από το τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο ρόστερ του ! το τελευταίο διήμερο προχώρησαν σε τριπλό «μπαμ» εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον επιθετικό Ερίκ Λαμελά (από Ρόμα), τον μέσο Κρίστιαν Έρικσεν (από Άγιαξ) και τον αμυντικό Βλαντ Κιρίκες (από Στεάουα). Βέβαια, κανείς εκ των τριών δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» στο σημερινό ντέρμπι.

Με 4 συνεχόμενες νίκες σε Europa και Premier και σύνολο γκολ 10/0 καταλαβαίνετε πως η Τότεναμ είναι με φουλ ψυχολογία σήμερα στο Emirates. Φουλ και εγώ μαζί της στο διπλό του 3,20

Τέλος, δε λογίζεται ως απών από το σημερινό ματς ο σταρ Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται θέμα χρόνου. Εκεί κάπου στα 100εκ. έκλεισε το κουστούμι !!!!!!

Arsenal

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Σέζνι – Σανιά, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Γκιμπς – Ράμσεϊ ή Φλαμινί, Γουίλσιρ – Γουόλκοτ, Ροσίτσκι, Καθόρλα – Ζιρού.

Tottenham

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γιορίς – Γουόκερ, Ντόουσον, Φερτόνγκεν, Ρόουζ – Καπούε, Παουλίνιο – Τάουνσεντ, Ντεμπελέ, Τσαντλί – Σολδάδο.

Σύστημα 2/3 με 2άδα περίπου 2 φορές τα λεφτά μας με 3άδα περίπου 10 φορές τα λεφτά μαςΚαλή επιτυχία σε όλους

Premier Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα