«Είμαι εγωιστής και θα πετύχω»

16:03 6/2/2014 - Πηγή: TNSite
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν φοβάται τις ευθύνες του… πάγκου και ειδικά αυτού της ΑΕΚ. Δήλωσε πεπεισμένος πως με σκληρή δουλειά, το καλό κλίμα μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στην ομάδα και σύμμαχο τον κόσμο θα ξαναφέρουν την «Ένωση» εκεί που της αρμόζει.

«Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, που γίνεται και που έχουμε σχεδιάσει να γίνει στο μέλλον. Το πλέον σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουμε επωμιστεί αυτό το έργο να ξαναχτίσουμε την ομάδα απο την αρχή είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι. Σε αυτό το μοτίβο με σκληρή δουλειά θα

προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα σιγά - σιγά για να την φέρουμε εκεί που της αρμόζει για την ιστορία και τον κόσμο της», δήλωσε στη Δημόσια Τηλεόραση.

Παράλληλα επισήμανε πως το έργο του προπονητή είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό του ποδοσφαιριστή, αλλά ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πετύχει. «Χίλιες φορές ποδοσφαιριστής απο προπονητής! Είναι διαφορετικά, είναι πολλά πράγματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Ο ποδοσφαιριστής έχει να κάνει με έναν, ενώ ο προπονητής με πολλούς. Είμαι πολύ εγωιστής σε ό,τι καταπιάνομαι και πιστεύω θα τα καταφέρω», ανέφερε.

Παράλληλα στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου. «Το μεγαλύτερο μήνυμα αυτή την χρονιά σε όλους το έδωσε ο κόσμος της ΑΕΚ ειδικά με την παρουσία του στο γήπεδο, η στήριξη που έχουμε είναι απίστευτη και το ευχαριστώ είναι μικρή λέξη για να τους πούμε. Αγαπάνε πολύ αυτή την ομάδα και είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει».

Φυσικά η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στην Εθνική ομάδα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει. «Η Εθνική ομάδα δεν αντικατοπτρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κάτι το διαφορετικό η συνέπεια που έχει η Εθνική όλα τα χρόνια. Είναι η σφραγίδα για να συνεχίσει να έχει επιτυχίες γιατί έχει μπολιαστεί με καλά στοιχεία μέσα αυτή η ομάδα και απο γενιά σε γενιά ποδοσφαιριστών, περνάνε τα στοιχεία και στους επόμενους. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το ενδεχόμενο να καθίσει ο ίδιος κάποτε στον ελληνικό πάγκο, είπε: «Αυτά είναι ακόμα πολύ μακρινά. Είναι ωραία να κάνουμε όνειρα. Το θέμα είναι να πηγαίνεις βήμα-βήμα, εγώ άρχισα τώρα την προπονητική μου καριέρα σιγά - σιγά έχω πολλά να μάθω και σε αυτό το χώρο όπως και σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησα δεν ήξερα πολλά, έμαθα στην πορεία και σαν ποδοσφαιριστής πράγματα και με το χρόνο νομίζω γίνεσαι καλύτερος. Εμπειρία είναι να μαθαίνεις και απο τα λάθη σου και την συσσώρευση των λαθών σου».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα