Εικόνες από τους τραυματίες από την επίθεση πιράνχας

23:36 27/12/2013 - Πηγή: TNSite
Περισσότεροι από 60 κολυμβητές τραυματίστηκαν από πιράνχας, ανάμεσα στους οποίους πάνω από 20 παιδιά, τα οποία δέχτηκαν τις τρομακτικές δαγκωματιές από τα σαρκοφάγα ψάρια, ενώ απολάμβαναν τη δροσιά του νερού σε ποταμό της Αργεντινής.

Ένα επτάχρονο κορίτσι έχασε κομμάτι από ένα δάχτυλό της, ενώ οι υπόλοιποι κολυμβητές υπέστησαν βαθιά κοψίματα, από τα κοφτερά δόντια των ψαριών, στους αστραγάλους, τα δάχτυλα και τα χέρια τους.

Η μαζική επίθεση των πιράνχας έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων σε μια διάσημη παραλία της Αργεντινής, στις όχθες του ποταμού Parana στην πόλη Rosario, αναφέρει δημοσίευμα

της Daily Mail.

Οι λουόμενοι που θέλησαν να δροσιστούν καθώς στην περιοχή η θερμοκρασία άγγιξε τους 38 βαθμούς Κελσίου, βγήκαν από το νερό μέσα στα αίματα ουρλιάζοντας και καλώντας σε βοήθεια, ενώ οι γονείς έντρομοι βούτηξαν στο ποτάμι για να σώσουν τα παιδιά τους.

Σύντομα η αστυνομία έκλεισε προσωρινά την παραλία, αναγκάζοντας όσους συνέχιζαν να κολυμπούν παρά τον κίνδυνο να τραυματιστούν και οι ίδιοι από τα πιράνχας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα , οι ειδικοί εκτιμούν ότι η επίθεση στους κολυμβητές έγινε από το είδος πιράνχας που καλείται «palometas», ενώ ήταν το πιο σοβαρό περιστατικό που έχει καταγραφεί από το 2008, όταν σε ανάλογη επίθεση τραυματίστηκαν 40 άνθρωποι.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα