Ειδικοί πράκτορες για “κακοπληρωτές” της ΔΕΗ

13:51 12/3/2013 - Πηγή: TNSite

Tην άμεση σύσταση τοπικών επιτροπών οι οποίες θα αποφαίνονται αν οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ οφείλονται σε πραγματική οικονομική αδυναμία και ανέχεια ή αν οφείλονται σε κακή τακτική καταναλωτών ανακοίνωσε o διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών για τις διακοπές ρεύματος

σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους και ειδικά στην επισήμανση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, ότι είναι δεκάδες χιλιάδες και ίσως φθάνουν τις 100.000 οι περιπτώσεις οριστικής διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ, ο κ. Ζερβός είπε μεταξύ άλλων:

"Δεν νομίζω ότι είναι αυτά τα νούμερα που αναφέρατε αλλά το πρόβλημα είναι πράγματι υπαρκτό και άμεσα θα ανακοινώσουμε μέτρα", ενώ μόνο οι διακανονισμοί, από 400.000 που ήταν το 2011, έφθασαν τους 700.000 το 2012. "Δεν θέλω να πιστεύω ότι τα στελέχη μας είναι ανάλγητα, απλώς έχουν ξεπεραστεί από τα πράγματα", πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ και υποστήριξε πως "είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί δεν μπορεί να πληρώσει κάποιος, αν δηλ. το κάνει από ανέχεια ή είναι μπαταχτσής".
Keywords
Τυχαία Θέματα