«Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάνει έγκλημα. Μ’ αγαπάς ακόμα;»

08:44 8/5/2013 - Πηγή: TNSite
Τους διαλόγους μεταξύ της 24χρονης και φίλου της, που «δένουν» τη στυγερή δολοφονία, πριν μερικές εβδομάδες, του 30χρονου γιου ενεχυροδανειστή στη Δάφνη, αποκαλύπτει το Έθνος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των φερόμενων ως πρωταγωνιστών της υπόθεσης, προκύπτουν αδιάσειστα στοιχεία για την εμπλοκή τους στο έγκλημα.

Η 24χρονη φέρεται να λέει στο τηλέφωνο λίγο μετά τη διαφυγή της στη Γερμανία: «Τώρα που ήρθαμε στη Γερμανία (…) ησυχάσαμε, ηρεμήσαμε (…) λιώσαμε στον ύπνο».

Ο φίλος της, σύμφωνα

με τη δικογραφία, περιγράφει σε συνομιλία του τη στιγμή που περνούσε στο αεροδρόμιο το σημείο ελέγχου των διαβατηρίων: «Είχα πάθει εγκεφαλικό, ιιιιι, κάνω, θα πεθάνω. Την ώρα που περάσαμε χόρευα, λα λα λα. Πάμε στο duty shop να ψωνίσουμε».

Σε διαφορετική συνομιλία λέει στην 24χρονη: «Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάνει έγκλημα. Μ’ αγαπάς ακόμα;» για να πάρει την απάντηση: Εννοείται πως σε αγαπάω»…

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, το όλο σχέδιο της ληστείας του 30χρονου οργάνωσε το ζευγάρι των κατηγορουμένων καθώς γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας του θύματός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη ομολόγησε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο φίλος της είχε την ιδέα να προσεγγίσει η ίδια μέσω του διαδικτύου τον 30χρονο και με το πρόσχημα της ερωτικής συνάντησης να οργανώσουν σχέδιο να τον ληστέψουν.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα