Εγκώμια Ντεμικέλις για Πελεγκρίνι

03:15 8/11/2013 - Πηγή: TNSite
Σοβαρή διεκδικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρεί ο Μάρτιν Ντεμικέλις πως έχει γίνει η Μάντσεστερ Σίτι χάρη στις ικανότητες του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Για πρώτη φορά οι «πολίτες» κατάφεραν να προκριθούν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μάρτιν Ντεμικέλις πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμη πιο μακριά στη διοργάνωση.

«Μπορεί πάντα να βρίσκει τον τρόπο για να νικήσει ένα ματς. Καταφέρνει να κάνει τις ομάδες να παίζουν με τον τρόπο που θέλει, να παίζουν αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και να διεκδικούν σπουδαία πράγματα» τόνισε ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος με τη φανέλα της

Μάλαγα και υπό τις οδηγίες του Πελεγκρίνι έφτασε μια ανάσα από το να αποκλείσει τη μετέπειτα φιναλίστ, Ντόρτμουντ, στα προημιτελικά.

«Είμαστε σε καλό δρόμο και σταδιακά δείχνουμε το στυλ ποδοσφαίρου που ο προπονητής θέλει να παίζουμε. Είναι ξεκάθαρο πως διαθέτουμε παίκτες που μπορούν προκαλέσουν προβλήματα στους αντιπάλους, παίκτες που σε οποιαδήποτε στιγμή ή σε οποιοδήποτε σημείο γηπέδου ή σε οποιαδήποτε φάση μπορούν να σκοράρουν. Και αυτό είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τους αντιπάλους μας» συμπλήρωσε.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα